Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Ljubezen, družina, otroci, psihologija /

Zmenki. Ona in on. Zakon /

Kaj menite o tem?

Opravičujete fanta ki udari punco samo zato ker se je ona njem kej nasmejala ali je pac malo zvišala ton zato ker ni meu on prav? In na koncu rece da ga je isprovocirala in zato jo je udaru? Hvala..
2015 09 12
Nobenega opravicila ni za nasilje.
2015 09 12
NE, niti slucajno!
2015 09 12
Pa kaj je s folkom oz. fanti, ki tako radi mlatijo okoli sebe. Jaz takšnih osebkov res ne razumem. Vem, da znajo nekatere res provocirat in izpit vse živcee...sam vseeno [:jezen] [:zalosten] [:zaspan] NE OPRAVIČUJEM, niti malo - bi se pa odmaknil, če ga je provocirala - jo pustil in začel živeti svoje življenje brez nje. simpl zadeve se komplicara ><
2015 09 12
NEEEEEEEEEEEEE ni šans
2015 09 12
niti podrazno, pejd stran od njega, TAKOJ. ker če je to naredu 1x, močno dvomim da bo ostal samo pri enkrat.
2015 09 12
Punca moja, pojdi stran. Spakiraj kufre in pojdi. NE, NE in še enkrat NE. Kdor te kakorkoli rani, besedno, psihično, fizično, te ne ljubi.
2015 09 12
Ne, nikakor ne, to ni nobeno opravičilo za nasilje, da te nekdo 'sprovocira'. Začne se še enkrat, potem ti obljublja, da se bo spremenil, pa se, in še večkrat naredi isto in isto in padeš v ta začarani krog - samo čim dlje stran od takšnih osebkov. Tudi, če ti bo govoril, da te ljubi te ne, noben moški ne udari svoje ženske, če jo resnično ljudi, če ne pa ne pozna pomena besede ljubezni.
2015 09 12
NE! Nikoli mi ni bilo jasno kako so lahko nekateri nasilni in udarijo svojega partnerja, vem pa da to zal tudi obstaja v nekaterih razmerjih....ni mi pa jasno kako to punce lahko tolerirajo...samo stran od take osebe. No jaz to tako vidim. Ce se bojis, zberi pogum in pojdi cimprej stran! Dvomim, da se situacija lahko izboljsa, ker drugace v privi vrsti ne bi sploh do tega prislo. Nobeno dejanje ne opravicuje nasilja. Verjetno drzi trditev, da kdor je enkrat polozil roko na osebo, jo je sposoben ponovno.
2015 09 13
KOT VRVO TO NE MOZKI! TO JE; LJUZAR,SLABIC,IINFANTIL!!!!NE SPOSTUJE SEBE!PRIHAJA VRJETNO IZ NASILNOJ DRIZINE!NE GOTOV! VEDNO ZENSKA KRIVA!!!! SAMO STRAN!!!!!
2017 07 02