Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Pogovori o uporabi strani /

Fotografije izdelkov

Ali se koga moti, da punce tu cedalje vec prodajajo obleke, ter namesto fotografije dejanske fizicne obleke objavijo promocijske fotke s strani, na kateri so kupile. Ce dajo promocijsko fotko in zraven se dejansko fotko je ok, ampk da dajo samo fotko z neke spletne strani je res sumljivo. Vsi vemo, da pogosto ne izgleda tako kot na fotkah, sploh pri hitri modi. Meni deluje, da se je taka prodajalka "zasrala" z nakupom, zdaj pa hoce isto prodati naprej.
2023 01 29
Ja, seveda. To se žal stalno dogaja. Mene jezi, če je v oglasu samo promocijska slika, ker res ne veš kaj boš potem dobil, če kupiš. Mogoče že ponošen kos. Lažje je dat kar promocijsko sliko kot, da bi sam slikal. Pa seveda tako lepo izgleda tam, v realnosti pa niti ne tako. Take oglase naj bi se brisalo, pa verjetno moderatorka ne zmore vedno vseh pobrisati. https://mojbutik.si/help/48/zakaj-so-bili-moji-izdelki-izbrisani
2023 06 30
Ja, se strinjam da je bolj realno pofotkat izdelek, kot pa uporabit sliko s spletne strani.
2023 07 03
take oglase itak admin briše, če jih pa opazite pa ji javite, da zbriše
2023 10 23
Spletne igralnice so spletne platforme ali aplikacije, ki omogočajo igralcem igranje različnih iger na srečo v virtualnem okolju. Spletne igralnice so postale priljubljena oblika zabave po vsem svetu, in imajo številne prednosti in slabosti. Tukaj je nekaj pomembnih komentarjev o spletnih igralnicah: Prednosti: onlinecasinoslovenia.net/ Udobnost: Spletne igralnice omogočajo igralcem, da igrajo od doma, iz službe ali kjer koli drugje, kjer imajo internetno povezavo. To omogoča veliko mero prilagodljivosti. Široka ponudba iger: Spletne igralnice običajno ponujajo številne različne igre, vključno s spletnimi režami, pokerjem, blackjackom, ruleto in številnimi drugimi klasičnimi igrami na srečo.
2023 11 06
Sem nova na mojem butiku in sem mislila, da je mogoče kakšen "bug", da mi vedno zbriše artikel, kjer imam samo fotko iz interneta. Dobro, da vem za naprej :) ;)
2023 11 16