Moj profil Nastavitve Odzivi Pogovori Najljubše Odjavi se

Forumi /

Informacije za uporabnike /

Za uporabnike mojbutik.si /

Čas čakanja na plačilo

Živjo. Prosim za vaše izkušnje/mnenja. Koliko časa počakate, da uporabnika vprašate kdaj bo plačilo izvedeno če še ni bilo? Ga sploh vprašate? Enostavno ignorirate? Počakate do prve prijave na portal? 1 teden, več/manj? Hvala za vaše izkušnje, mnenja. Lep dan želim 🙂
2023 02 04
Jaz vedno napovem, da bo paket oddan ko bo razvidno nakazilo na TRR :) po navadi do zdaj sem imela vedno pozitivno izkušnjo..
2023 02 04
Živjo, jaz pošljem šele ko dobim nakazano. Resne kupke nakažejo takoj, če po 2h - 3h dneh ni nič ponavadi vprašam, če je še zaintereseirana in na to ponavadi potem ni odgovora in prodajam dalje. Kdaj pa sploh ne vprašam in smatram da je ne zanima več in prodajam dalje.
2023 02 04
Jaz kar takoj napišem, da pošljem, ko bom dobila nakazilo. Ponavadi pa (resne) kupke nakažejo takoj.
2023 02 08
v bistvu takoj vidiš kdo je resen in kdo ne. tisti, ki je resen, se opraviči, če ne plača ko pove, da bo in pove kdaj mu bo uspelo... pol je pa en kup takih, ki se ne javljajo, ne odpisujejo ipd. takim po par dnevih jaz napišem, da odpovedujem sodelovanje, da artikel ni več rezerviran in da se zmenimo, ko se javi (če bo artikel še na voljo). ma kot rečeno - tisti, ki so resni, so proaktivni. in ne verjamem nobenemu, da v npr 2 al 3 dneh nima niti minute časa za se oglasit.
2023 03 26